Udon-soppa med aubergine

Dagens nudelsoppa:

Jag lagade till den här soppan ungefär som den bas-udon-soppan, men den här varianten innehåller wakame-alger, majs, friterad tofu (inari-påsar) och ångkokt aubergine.

Auberginen var en turkisk variant som jag hittade i den välsorterade frukt- och grönsaksbutiken i Alby centrum – den aubergine som finns på Ica har för tjockt och segt skal för att ätas så här.

Auberginer och frysta udon-nudlar:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: