Okra-namul

Namul är en sorts koreanska smårätter. Recepten är ofta väldigt enkla och snabblagade, som det här.

Ingredienser:

Tillvägagångssätt:

  1. Koka okran i tre minuter.
  2. Skölj okran i kallt vatten för att avbryta kokningen. Skär av skaften och skär varje okra i tre bitar.
  3. Blanda i sesamolja och salt. Strö på sesamfrön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: