Mangold med jäst tofu

Det här receptet fungerar med små variationer för de flesta gröna bladgrönsaker.

mangold

Ingredienser:

  • 100 gram mangold
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 2 kuber jäst tofu

Instruktioner:

  1. Värm oljan i en wokpanna på högsta värmen.
  2. Släng i vitlöken och låt fräsa i oljan en kort stund.
  3. Tillsätt mangold, woka i ett par minuter.
  4. Mosa den jästa tofun, tillsammans med 1 dl vatten.
  5. Häll vätskan i woken, och woka tills vätskan förångats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: