Tofu med kimchi

Det här är en klassisk koreansk kombination:

kimchidofu

Ingredienser:

  • 200 gram tofu
  • 150 gram kimchi
  • 1 msk sesamolja
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk rostade sesamfrön

Instruktioner:

  1. Koka tofun så att den blir varm, ca fem minuter.
  2. Samtidigt som tofun kokar, stek kimchin i sesamolja, med socker tillsatt.
  3. Skär upp tofun i munsbits-storlek, och lägg kimchin bredvid. Strö över sesamfrön.

Ta lite kimchi och en tofubit med ätpinnarna samtidigt, och ät tillsammans!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: