Potatissallad med natto

natto

Ingredienser:

  • 1 kokt potatis
  • 1 förpackning natto (50 gram)
  • 1 tsk rapsolja
  • ½ tsk cayennepeppar
  • 2 tsk sojasås
  • 1 msk fryst gräslök (färsk är förstås bättre)

Instruktioner:

  1. Tärna potatisen.
  2. Blanda i olja, natto och gräslök. Krydda och smaka av.

Om det följer med japansk senap i natto-förpackningen kan man gärna blanda i den också.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: